Suport-tenalla

Tenalla i suport S-XIII a Lleida

Tenalla andalusina de ceràmica i el seu suport – S-XIII. El passat any 2020, Scan3D va col·laborar amb Laboratori d’Arqueologia de la Universitat de Lleida (UdL) -mitjançant la Paeria de Lleida-, en la digitalització d’una Tenalla andalusina de ceràmica i
Dona-3d-per-pessebre

Escanejat 3D d’objectes petits

Escanejat 3D d’objectes petits. Els objectes més petits poden escanejar-se amb precisió mil·limètrica, reproduint tots els detalls de forma i textura.

Digitalitzar en 3D un objecte, de la vitrina a la pantalla

Digitalitzar en 3D un objecte, de la vitrina a la pantalla. La possibilitat de convertir un objecte real a virtual obre la porta a un univers tecnològic que ens ajuda a créixer.
consola-escanejat-3d

Reconstrucció amb escaner 3D d’un recanvi descatalogat.

Reconstrucció amb escaner 3D d’un recanvi descatalogat. Un projecte de regeneració d’un recanvi descatalogat, amb combinació d’escanejat i impresió 3D, i amb la possibilitat de modificar el que es vulgui.
Fotomuntatge-Dahon

Bicicleta elèctrica plegable Dahon.

Bicicleta elèctrica plegable Dahon. Model 3D resultant de la digitalització en alta definició d’una bicicleta elèctrica plegable, amb textures hiperrealistes.
Caribbean-clay-girl

Rèplica d’un objecte mitjançant escanejat i impressió 3D.

Rèplica d’un objecte mitjançant escanejat i impressió 3D. Has creat un objecte amb les teves mans i t’agradaria reproduir-lo? No trobes al mercat aquell recanvi de la peça trencada per al teu vehicle històric, embarcació o enginy?…
Old-faucet

Servei de digitalització 3D per a enginyeria inversa.

Servei de digitalització 3D per a enginyeria inversa. Amb l’enginyeria inversa, tal i com indica el seu nom, s’inverteix el procés habitual i natural per arribar a la fabricació d’un producte.
wood-and-ivory-triptych

Catalogació digital del patrimoni historicoartístic amb escanejat 3D.

Catalogació digital del patrimoni historicoartístic amb escanejat 3D. El patrimoni historicoartístic, públic o privat, es irrepetible, l’hem de preservar físicament i també virtualment, digitalitzar amb escàner 3d per poder reproduir-lo si es necessari.

Recollida i lliurament d’originals.

Recollida i lliurament d’originals. Per escanejar un objecte necessitem situar-lo davant de l’escàner, es obvi. Per fer això hi han dues solucions, una es desplaçar l’objecte fins a l’escàner i l’altre es desplaçar l’escàner fins a l’objecte.