Dona-3d-per-pessebre
Els objectes més petits poden escanejar-se en 3D amb precisió mil·limètrica, reproduint tots els detalls de forma i textura.
La possibilitat de convertir un objecte real a virtual obre la porta a un univers tecnològic que ens ajuda a créixer.
consola-escanejat-3d
Un projecte de regeneració d’un recanvi descatalogat, amb combinació d’escanejat i impresió 3D, i amb la possibilitat de modificar el que es vulgui.
Model 3D resultant de la digitalització en alta definició d’una bicicleta elèctrica plegable, amb textures hiperrealistes.
Has creat un objecte amb les teves mans i t’agradaria reproduir-lo? No trobes al mercat aquell recanvi de la peça trencada per al teu vehicle històric, embarcació o enginy?…
Amb l’enginyeria inversa, tal i com indica el seu nom, s’inverteix el procés habitual i natural per arribar a la fabricació d’un producte.
El patrimoni historicoartístic, públic o privat, es irrepetible, l’hem de preservar físicament i també virtualment, digitalitzar amb escàner 3d per poder reproduir-lo si es necessari.
Per escanejar un objecte necessitem situar-lo davant de l’escàner, es obvi. Per fer això hi han dues solucions, una es desplaçar l’objecte fins a l’escàner i l’altre es desplaçar l’escàner fins a l’objecte.