Escanejat 3D d’objectes petits

Escanejat 3D d’objectes petits.

Els objectes més petits poden escanejar-se amb precisió mil·limètrica, reproduint tots els detalls de forma i textura.

Avui en dia gaudim de la possibilitat de reproduir digitalment qualsevol tipus d’objecte que vulguem, sigui del material que sigui. Podem reproduir quasi tots els elements de la vida que ens envolta, molts dels quals molt concrets i definits com son els objectes físics (una maleta, una bicicleta o un gerro etrusc) i d’altres més abstractes i indefinits com son líquids, nebuloses o moviments.
Tots ells poden ser observats i estudiats, tant en la realitat com de forma virtual. Amb una bona digitalització ho podrem fer des de qualsevol dispositiu connectat.

La gran majoria d’escàners 3D no assoleixen la precisió necessària per capturar els detalls més petits d’una peça de pocs mil·límetres. La digitalització amb escàners 3D d’altes prestacions ens permet aconseguir un objecte virtual exactament igual en mida i textura que l’original, independentment de si és gran, mitjà o petit.

A Scan3DCat treballem amb una precisió de 0,05mm i una resolució de detall a la malla 3D de 0,1mm. Us presentem alguns objectes petits escanejats per Scan3D i per als que hem realitzat presentacions interactives 360º amb les que poder observar, des de tot el seu voltant, la seva topologia (tipus, ordre i quantitat de polígons) i la seva textura hiperrealista.
Les malles 3D han estat optimitzades per poder ser utilitzades amb aplicacions en temps real (RT), que requereixen poca densitat de polígons i textures en format PBR (Physically based rendering), compatibles amb la gran majoria de programari d’edició 3D, realitat virtual (VR) i augmentada (AR).
Les podreu observar clicant a sobre de cadascuna de les imatges. En cada cas s’indiquen les mides reals de l’objecte, dades que s’extreuen directament del procés d’escanejat.