Escanejat 3D d’objectes petits

Escanejat 3D d’objectes petits.

Els objectes més petits poden escanejar-se amb precisió mil·limètrica, reproduint tots els detalls de forma i textura.

Avui dia tenim la capacitat de replicar digitalment pràcticament qualsevol objecte, independentment de la seva composició material. Podem recrear una àmplia varietat de coses que existeixen al nostre voltant, algunes tangibles i diferenciades, com una maleta, una bicicleta o un gerro etrusc, mentre que d’altres són menys concretes i més abstractes, com líquids, nebuloses o moviments.

Aquests objectes i fenòmens es poden estudiar i observar tant físicament com en entorns virtuals. Gràcies a una digitalització precisa, podem realitzar aquestes observacions i estudis utilitzant qualsevol dispositiu connectat.

Normalment, la majoria dels escàners 3D disponibles no són capaços d’assolir el nivell de precisió necessari per capturar els detalls més reduïts dels objectes petits, sovint d’uns pocs mil·límetres. No obstant això, els escanejos 3D d’alt rendiment de Scan3D ens permeten construir rèpliques virtuals precises d’articles, independentment de la seva mida i textura. A Scan3D, treballem amb una precisió de 0,05 mm i una resolució de detall de malla 3D de 0,1 mm.

Aquests són alguns exemples d’objectes petits que hem escanejat a Scan3D. Hem creat presentacions interactives en temps real de 360º per a aquests objectes, el que permet als visitants examinar la seva topologia (el tipus, l’organització i el nombre de polígons) i la seva textura híper-realista des de tots els angles.

Hem optimitzat les malles 3D d’aquests objectes per ajustar-se a les aplicacions de Realitat 3D en temps real que necessiten un volum de polígons baix i textures PBR, basades en la física (Physically based rendering). Aquests models 3D funcionen amb molts programes d’edició 3D i també són vàlides per a experiències de realitat virtual (VR) i augmentada (AR).

Podeu veure cada article fent clic a la seva imatge corresponent. En cada cas, proporcionem les mesures exactes de l’article, que vam obtenir directament del procés d’escaneig.