Banyador sencer per a dona

Banyador de dona escanejat i texturitzat, amb característiques optimitzades per a màrqueting digital.

Més avall podeu veure la presentació interactiva 360º d’un banyador sencer de dona. La malla poligonal i les textures aplicades estan optimitzades per compondre un arxiu que no pesi gaire, per que pugui ser utilitzada en un marketplace online o qualsevol aplicatiu de realitat augmentada o similar. Es descarrega de forma ràpida en qualsevol dispositiu, sigui ordinador, tauleta o mòbil. Aquest tipus de presentacions interactives es poden afegir fàcilment a qualsevol pàgina web.

L’escaneig 3D pot ser una eina útil per al món del màrqueting digital d’empreses en molts aspectes i millorar l’experiència del client. Algunes formes podrien ser:

Visualització de productes: L’escaneig 3D pot ajudar a crear models 3D dels productes que les empreses ofereixen. Això permet als clients veure els productes des de diferents angles i escales, el que pot ajudar a augmentar les vendes.

Publicitat i promoció: L’escaneig 3D també pot ser útil per crear imatges publicitàries i promocionals. Les empreses poden utilitzar les imatges 3D per a crear anuncis impresos o digitals, o fins i tot vídeos publicitaris.

Creació de contingut en línia: pot ser útil per a la creació de contingut en línia, com ara imatges i vídeos o presentacions 360º interactives per a pàgines web, xarxes socials, etc. El contingut 3D és més atractiu i interactiu, cosa que pot ajudar a mantenir l’atenció dels clients.

Personalització de productes: També pot ajudar a personalitzar productes per als clients. Les empreses poden escanejar els clients o els objectes que els clients volen personalitzar i crear models 3D que els clients poden personalitzar a través d’eines en línia.

Un cop iniciada la presentació 3D maximitzeu
a pantalla complerta per observar el detall 360º

Les seves dades tècniques son:
Part exterior del banyador: nombre de polígons: 43.230 – nombre de vèrtex: 22.453
Part interior del banyador: nombre de polígons: 42.389 – nombre de vèrtex: 21.612
Textures format PBR, per oferir presencia foto-realista des de qualsevol aplicatiu o programari d’edició 3D.