Rèplica d’un objecte mitjançant escanejat i impressió 3D.

Rèplica d’un objecte mitjançant escanejat i impressió 3D.

Has creat un objecte amb les teves mans i t’agradaria reproduir-lo?
No trobes al mercat aquell recanvi de la peça trencada per al teu vehicle històric, embarcació o enginy?…

Utilitza els avantatges que t’ofereixen els serveis d’escanejat i impressió 3D.
La possibilitat per a l’artista de realitzar tantes còpies com calgui d’un objecte de creació pròpia, única… i en materials diversos, a diferents mides…
Pot obrir-te un nou camí creatiu, una nova sortida comercial o aportar la satisfacció de compartir la obra amb amics i familiars.
Pots utilitzar la tècnica de la cera perduda creant una còpia idèntica de la teva obra digitalitzada (escanejada en 3D) i impresa en cera.

L’escanejat i impressió 3D ofereix al col·leccionista de vehicles històrics la possibilitat de replicar aquell recanvi impossible d’adquirir, imprès tant en resines transparents, plàstics o metalls diversos…

Disposant d’un original per poder escanejar en 3D es suficient. Nosaltres ens ocupem d’escanejar-lo en 3D amb la màxima resolució i detall, capturant també els colors i textures en cas necessari.
Una vegada tenim digitalitzat l’objecte el podrem reproduir -tantes vegades com vulguem- mitjançant impressió 3D i en una extensa gama de materials.
Un exemple d’aquest tipus de reproducció pot ser la restauració dels accessoris que faltaven a la consola d’una embarcació neumàtica, amb la que vàrem col·laborar.

Nosaltres ens encarreguem d’escanejar l’objecte original, el prepararem per impressió depenent si es vol imprimir amb textures o no, si s’ha de reforçar la seva estructura interna, suavitzar les superfícies, etc, i optimitzarem l’arxiu digital en el format necessari per el procés d’impressió i, prèvia sol·licitud de pressupost, ho enviem via Internet per a la seva impressió  en el material escollit i us ho faran arribar a l’adreça que indiqueu.

Podem gestionar el procés d’impressió de la teva peça o fer-lo tu mateix.